2008. február 11., hétfő

Roy SchNeider és társai


Épp a minap láttam a tévében egy német biatlon edzőt, aki kísértetiesen hasonlított Roy Scheiderre; a szóban forgó színész nem sokszor szokott eszembe jutni, ezért furcsa érzés, hogy ma reggel kiderült, 75 éves korában elhunyt. Isten nyugosztalja a Cápa c. filmből mindenki által ismert színészt - a poszt oka igazából nem is ő.

Hanem ez a fickó ni, aki majd' minden reggel úgy tesz a tv2-n, mintha műsort vezetne. Be is mondta szépen, hogy 75 éves korában elhunyt a Cápa c. film főszereplőjeként híressé vált Roy Schneider. Ó anyám, mintha nem volna leírva neki papíron helyesen, meg nem volna kivetítve nyilván ott a stúdióban is, hogy majd kiszúrja azt a két szép szemét. A képaláírásban is rendesen írták ki, de nem, ő megátalkodottan "sneiderezett" háromszor egymás után.

És mi volt a következő hír? Hát persze, hogy a Grammy-díjátadó! Brúsz Szpingsztínnel és Tina Törnellel. Ja.

Néha nem tudom eldönteni, melyik reggel hírműsor rosszabb, ez vagy az rtlklubféle? A fájdalmas jogi képtelenségeket fel sem hánytorgatom, na jó, a kedvencem az volt (bár ezt lehet, már egy korábbi dohogásomban írtam), mikor az rtlklub riportere szépen felmondta a rendőrbácsiktól kapott, pontos minősítést - halált okozó testi sértés -, és a riport végén mit tesz isten, hozzáteszi, hogy az elkövető beismerte a gyilkosságot. Anyád. Azt.

Nincsenek megjegyzések: