2008. június 22., vasárnap

Camino főpróba

Szombaton kipróbáltuk, milyen lesz az első szakasz a Caminón. Háztól házig tettünk egy 24 km-es kanyart: Éger-völgyön át felmásztunk a Jakab-hegyre, hátunkon a már 90 %-ban összerakott menetfelszereléssel. Három-öt kilométerenként pihentünk, s "újult" erővel vágtunk neki a következő résznek.

Egész eddig a kajakozástól megrendült derekam féltettem, meg mindenki - legalábbis Camino naplókat olvasva - a térdére, bokájára panaszkodik; vízhólyagokra és más effélékre... Nem értem, miért nem említi senki a vállát?

Nem mondom, az utolsó három kilométeren azért már eléggé fájt a lábam is, főleg, hogy betonon jöttünk, de az igazán kényelmetlen és nehéz - számomra - az lesz, hogy megtaláljam a hátizsák helyét a vállamon. Öt, tizenöt meg huszonöt km után is.

Remélem, vállerősítés terén számít majd valamicskét, hogy úszni járok...

Amúgy google maps-on nézegettem, merre is fogunk menni (egy eszement srác szintén az északi utat választotta, és vitt magával GPS-t, úgyhogy követhető, merre fogunk menni, és hogy ő mennyit csalingázott erre-arra :D Viszont az új albergue-ék megtalálásában is segít a modern technika, juhé!).


Nincsenek megjegyzések: