2010. július 13., kedd

Galambok

Néha nem érzitek úgy, hogy ezek a kakimasinák azért bámulnak olyan nagyon magabiztosan és szenvtelenül, mert tudják, hogy hamarosan átveszik a hatalmat a világ felett?

Vagy már át is vették?

5 megjegyzés:

Komaváry írta...

http://www.origo.hu/programajanlo/20100226-parti-nagy-lajos-hosom-tere-hangjatek-mp3-tilos-radio-produkcio.html

;)

Nihil írta...

Hát, mivel én munkám miatt ritkán jövök haza, így az erkélyemen most fiókák csipognak (de helyesek - FRÁSZT!), bár amikor tojást látok, azt abortálom. Az a vicc bennük, hogy képesek egy év alatt négy fészket is kikölteni, és sokszor (hajnali ötkor) a kikelt fiókákkal is végeznék, ha nem félnék attól, hogy megjelenik a Bolygó Kapitánya, és laposra ver.

Névtelen írta...

Nihil: tudnék pár tojásos-fiókás sztorit én is, annyit mondok, egy vízipisztoly vagy ilyen permetező locsoló akármicsoda "éleslövészetre" állítva jobb móka, mint egy first person shooter a PC-n, ráadásul garantáltan nem jöttek vissza a kis rohadékok. Amúgy akkor sem zavartatják magukat, ha napjában többször is elzavarod őket az erkélyről. Fél tenyérnyi helyen is ott hagyja a tojást a muskátli tövében.

Srakker: és a dögöket etető nyuggerekkel mi legyen?

Komaváry: köfi a linket!

J

Ördögasszony írta...

Van rájuk (a nyuggerekre) valami szabály, hogy büntit kapnak, ha etetik a szarosokat - legalábbis nálunk most lett valami papír kiragasztva a lift mellé erről... remélem, általános lesz. A büntire most hirtelen nem emléxem, hogy árokba géppuskázás volt-e, vagy savfürdő... :)))

Hanna írta...

Nekem is először a Hősöm tere ugrott be... :D