2011. november 23., szerda

Nimandi az ÚG 18. női szerzőiről

A Hármaskönyvelés.hu tagjai a 17. számú "Sztahanov" adásban számos dologról beszélgetnek, többek közt a november 12-ei SF nap is többször szóba kerül. A podcast kb. 39. percétől kezdve pedig Kiss Gabriella (Nimandi) emlékezik meg néhány mondattal az Új Galaxis 18.-ban olvasható női szerzők novelláiról, így az enyémről is. Ezúton is köszönöm a véleményt, nagyon örülök, hogy tetszett!

9 megjegyzés:

adeptus írta...

Olvasol Twittert vagy véletlen egybeesés? :D

Jud írta...

Milyen twitter? A linket küldték.

adeptus írta...

Kb. egy órája volt téma a Twitteren, hogy valahol olvastam/hallottam az Új Galaxis női íróiról, de nem emlékeztem, hol, aztán valaki rájött, hogy a Hármas könyvelésben volt. :)

Hanna írta...

@Adeptus: Jud mindenről tudomást szerez. :baljós zene bejátszása:

Nimandi írta...

Nahát, nagyon megtisztelő, hogy bekerültem posztcímbe, és zavarba ejtő is, mert szánom-bánom, de rettentő felületesen beszéltem a novellákról, többet érdemelnének, remélem, ír róluk más alaposabban is, ahogy az egész antológiáról.

Szedlák Ádám írta...

Megjegyezném, hogy Gabi a tegnap felvett, ma este élesedő adásban csakis a férfi szerzőket ekézte az ÚG-ből. Szóval folytatása következik. :D

Jud írta...

Nimandi: mi köszönjük, hogy valaki elolvasta és még pár szóban meg is emlékezett az írásokról, uis főleg novellákról ritkán kapunk visszajelzést.

Ádám: köszi, meghallgatom azt is!

Hanna írta...

@Nimandi: Köszönöm én is (most, hogy végre leesett nekem, hogy a nick veled azonos).
És még egy vélemény az ÚG-s novellákról, még csak néhányról, de majd lesz több is:
http://kisv1rag.sfblogs.net/2011/11/24/uj-galaxis-18-elso-kor/

kisvirag írta...

látom Csilla már jól idekommentelte, de gondoltam szólok, hogy azóta olvastam Jud írását is, és a tegnapi friss bejegyzésben már arról alkotott szerény véleményem is olvasható :)
http://kisv1rag.sfblogs.net/2011/11/28/uj-galaxis-18-masodik-kor/