2012. március 9., péntek

Soha vissza nem térő ajánlat hobbikertészeknek

Íróiskolát hirdet az Aranymosás, és ismerve Beát, ismerve a delta műhelyes "múltját", azt hiszem, több mint hasznos lesz annak, aki befizet (ill. akit beválogatnak). Ha azt nézem, ennél olcsóbban aligha kínálnak íróiskolát, sőt, ha belegondolok, egy lakberendező tanfolyamot sokszorosáért végezhetünk, és a poén kedvéért a virágkötő tanfolyam árát is megnéztem (akciósan 77.000 Ft.), akkor az Aranymosás írótanfolyama meglehetősen baráti. ÁFÁ-val együtt is.

Jó, tudom, nem kap a végén senki OKJ-s oklevelet, de aligha a papír a lényeg egy lakberendezői tanfolyamnál vagy egy virágkötőnél - akik ezeket elvégzik, jórészt szintén csak "hobbikertészek". Egyszerűen érdekli őket. Vagy pl. egy fotós (egy nagyon, nagyon, nagyon amatőr fotós) fényévekkel többet költ a felszerelésére, mint amennyibe ez az írótanfolyam "fáj", mégis, neki a fotózás kb. ugyanazt jelenti, mint sokaknak az írás. Vagy egy festő... festék, oldószer, ecsetek, vásznak... Vagy a megszállott akvaristák...

Persze, aki máról holnapra él, annak általában mindegy, hogy virágkötészet vagy íróiskola, de én nem is róluk beszélek. Egyszóval, ez tényleg egy soha vissza nem térő ajánlat.

Nincsenek megjegyzések: