2014. március 23., vasárnap

Villám írótábor Nemesvámoson

A villám leginkább a tábor rövidségére vonatkozik, inkább volt ez hétvégi írótalálkozó, mint tábor - ezúttal feladatok nélkül, kötetlenebbül. A helyszín ideálisnak bizonyult, tettünk egy remek sétát Balácára - a római villagazdaság áprilisban nyit, ezért csak körbejártuk -, kecskéket etettünk, készült csapatfotó a halomsíroknál, majd visszatértünk a laptopok fölé.


Ittunk néhány üdvözlőfolyadékot a pálinkaszobában, és vacsorára degeszre ettük magunkat a zseniális birkapörköltből, lencsegulyásból, pesztós házi süteményből és az édes ráadásból... A házi kolbász és sonka evését sem lehetett abbahagyni, újra és újra meg kellett bizonyosodni róla, hogy milyen jó.


Tulajdonképpen jót haladtam a kéziratommal - feladat csak ennyi volt: mindenki dolgozzon az aktuális munkáján. A kevésbé kreatív periódusban lévő társakat persze folyton cikiztük, a hatása meg is lett: ma reggel hétkor, kómásan, a szobából kilépve meglepetten láttam, hogy már ketten is a laptopjuk előtt görnyedtek, és ezt a tevékenységüket még akkor is folytatták, amikor mi hazaindultunk.

Nincsenek megjegyzések: